schober bsthaenemondon valetech foelmer krifft airmat

Applicatie voor de levensmiddel/verpakkingsindustrie

Easy-to-Install Software Shield

Het Bosschart TT (Track en Trace) Shield is een innovatieve software applicatie om direct inzicht te verschaffen in de tracking en tracing van basismaterialen in het productieproces van drukkerijen met BRC verantwoording. De applicatie is een stand-alone intranet toepassing en grijpt niet in op reeds aanwezige ERP systemen. Het Bosschart TT Shield combineert verschillende batchnummers van de basismaterialen met de ordernummers uit het management informatiesysteem. In een muisklik genereert het een overzicht van geproduceerde artikelen met de bijbehorende basismaterialen plus hun herkomst.

trackandtrace1

Snel te installeren zonder inbreuk te maken op bestaande systemen. Software applicatie voor bedrijven actief in de vervaardiging en druk van (levensmiddelen) verpakking. Makkelijke track- en trace tool om de verbruiksmaterialen in een order te kunnen registreren conform de BRC certificering. Het Bosschart TT Shield voegt de basismaterialen bij de order en biedt een naadloze rapportage. Zoeksleutels op orderniveau, op materiaalniveau en batchniveau.

trackandtrace3

Toepassing via Intranet benaderbaar. Track en Trace op Batchnummer niveau.

trackandtrace2

Systeemvereisten

Mogelijkheid tot scannen of gegevensinvoer in de productie.

Leesrechten op ERP systeem, inktdoseersyteem en eventueel andere productierelevante informatiebronnen. Output middels eigen gegenereerde queries.

Applicatie draait op standaard local server via intranet benaderbaar.

Implementatie

2 tot 3 dagen afhankelijk van aangeleverde informatie en voorbereiding. Een bijlage systeemvereisten wordt bij bestelling opgestuurd.

Meer informatie over deze applicatie via Bart Wentges

VGLA

Logo VGLA